Vores hidtil største vandingsanlæg til 20 cc er nu installeret hos Lagersalg Haverslev

Vores hidtil største anlæg til vanding af CC blomstercontainere (Verdens største af sin slags) er nu installeret i Lagersalg Haverslev. Hør Henrik i videoen fortælle om hvorfor han har valgt at investere i denne løsning.
Henrik har fået installeret vandingsanlæg til 20 cc. Han kan vande alle på en gang ved at tilkoble 2 vandslanger. Henrik har ydermere valgt at installere et vandingsur, så vandingen evt. kan foregå om natten. Så er planterne gennemvandet når Henrik møder om morgenen, og han kan så tømme overskydende vand af bakkerne, så planter ikke er så våde, når kunderne skal købe dem.

Kontakt Mig hvis du vil høre om dine muligheder for automatisk vanding af dine blomster udenfor butikken.

Verdens hidtil største anlæg til vanding af cc blomstercontainere – Henrik kan nu automatisk vande 20 cc. containere på en gang ved at tilkoble 2 vandslanger.

Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål. Oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, der opbevarer og/eller tilgår oplysninger på din enhed med henblik på at vise tilpassede annoncer og annoncemåling, tilpasset indhold, indholdsmåling, målgruppeindsigter og produktudvikling.