Så fik vi installeret vandingsanlæg hos Blomsterbixen Præstbro.

  • Lenette som er indehaver af Blomsterbixen i Præstbro udtaler: Det er så svært at styre vandingen når solen står lige på. Derfor har jeg valgt at investere i dette anlæg og disse bakker. Jeg tror på, at jeg kan lave en bedre vanding, og spare noget tid på det samtidig. Det er smart, at man kan styre vandstanden i bakkerne med vandingsanlægget – det har jeg brug for ved skæve hylder, og når terrænet skråner.
  • Lenette valgte også at købe nogle af vores bakker med prop til cc – så man kan tømme bakkerne for overskydende vand – blot ved at hive proppen. Dermed undgår man at planterne drukner, og samtidig sikrer man at alle planter kan få tilstrækkeligt med vand på trods af skæve hylder og skrånende terræn.

Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål. Oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, der opbevarer og/eller tilgår oplysninger på din enhed med henblik på at vise tilpassede annoncer og annoncemåling, tilpasset indhold, indholdsmåling, målgruppeindsigter og produktudvikling.