Rema 1000 Dronningborg har også valgt købe vores nyudviklede vandingsanlæg til cc.

Købmand Jesper Stenberg udtaler: Det er en fed løsning, og jeg tror det vil gøre det nemmere at passe blomsterne nu og specielt hen over sommerferien. Jeg prøver at gøre det så nemt for mine medarbejdere som muligt, så vi altid fremstår friske og indbydende, helt ude fra parkeringspladsen. Derfor har jeg valgt denne løsning, som jeg synes er genial. Jeg tror denne løsning kommer til at give endnu bedre resultater når sommerferien går igang, og det er vores afløsere som skal passe blomsterne. Nu kan vi vande 5 cc. blot ved at tilkoble en vandslange. Imedens vi vander kan vi få trimmet, skrevet skilte, eller fyldt nye varer op.

Jesper har også valgt at købe nogle af vores Eur bakker med prop, som muliggør en tømning af overskydende vand. Det gør så planterne ikke drukner, hvilket tidligere har været et problem, specielt når det har regnet meget.

Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål. Oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, der opbevarer og/eller tilgår oplysninger på din enhed med henblik på at vise tilpassede annoncer og annoncemåling, tilpasset indhold, indholdsmåling, målgruppeindsigter og produktudvikling.