Nyt vandings anlæg til cc installeret i Plantorama Egå.

Plantorama Egå har netop fået installeret et vandingsanlæg til 5 cc, som gør det nemmere for dem at sikre friske og gode planter udenfor centeret.

Vi har valgt at prøve med en løsning til 5 cc i første omgang, for at se hvordan det virker. Mit første indtryk er, at det virker utroligt godt, og er meget nemt at bruge, fleksibelt og enkelt udtaler Tommy H. Andersen, som er Centerchef i Plantorama Egå. Vi overvejer at sætte det til vores automatiske vandings system, så planterne allerede er vandet når vi møder om morgenen. Så er det enkelt lige at tømme det overskydende vand af bakkerne, så planterne ikke driver af vand, når kunderne kommer og køber af dem. Vi har den store fordel, at alt vand som lander på vores fliser bliver opsamlet i vores store regnvandstank, og genanvendt til vanding, siger Tommy og smiler.

Flot oplæg med Lyng, som nu vandes med vandingsanlæg fra Flower-Tray.
Klar til salg – vandes nemt og enkelt i med automatisk vandingsanlæg.
Her ses hvordan de enkelte cc er forbundet med lynkoblinger, som nemt kan tages af hvis en container bliver tom.

Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål. Oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, der opbevarer og/eller tilgår oplysninger på din enhed med henblik på at vise tilpassede annoncer og annoncemåling, tilpasset indhold, indholdsmåling, målgruppeindsigter og produktudvikling.